yritys_banner_2

M & M VIIHDEPALVELU OY

M & M Viihdepalvelu Oy – toimintaa jo yli 30-vuotta !  

M&M Viihdepalvelu Oy perustettiin 21.12.90 tehdyllä MBO-, osake- ja liiketoimintakaupalla Fazer Musiikki Oy:n kanssa. Uusi yritys käynnisti toimintansa 1.1.1991.

M & M Viihdepalvelu on täysin suomalainen yritys, joka on toiminut suurimpien elokuva- ja jakeluyhtiöiden edustajana Suomessa jo vuodesta 1991. Ainoana alalle erikoistuneena yrityksenä, olemme yhdessä päämiestemme kanssa kehittäneet elokuva- ja musiikkiohjelmiin liittyviä palveluja sekä edustaneet heidän ”julkisia elokuvaoikeuksia (Non-theatrical)” Suomessa.

Tarjoamme asiakasyrityksillemme monipuolista osaamista elokuvien esitysoikeuksien ja lapsiperheiden viihtyvyyden parissa. Tavoitteenamme on tarjota kotimaisille asiakkaillemme korkeatasoisia ja laadukkaita palveluja, ja erilaisia apuvälineitä – elokuvien tekijänoikeusasiat huomioiden.

Tuotamme ja kehitämme jatkuvasti uutuuksia, jotka tuovat asiakkaittemme toimintaan konkreettista apua ja lisäarvoa kasvavana asiakasuskollisuutena, lisääntyneenä oheispalvelujen käyttönä ja lisämyyntinä.

Suosituimmat tuotteemme ja palvelumme ovat erilaisia elokuvalisenssejä: Elokuvalisenssi – vuosilupa sekä Elokuvalisenssi-kertalupa. Tuotamme myös erittäin suosittuja Muksunurkka- leikkipaikkoja, jotka soveltuu mainiosti kauppakeskuksiin ja julkisiin tiloihin.