yritys_banner_2

M & M VIIHDEPALVELU OY

M & M Viihdepalvelu Oy : 30. JUHLAVUOSI KÄYNNISTYNYT  

M&M Viihdepalvelu Oy perustettiin 21.12.90 tehdyllä MBO-, osake- ja liiketoimintakaupalla Fazer Musiikki Oy:n kanssa. Uusi yritys käynnisti toimintansa 1.1.91, jonka jälkeen Fazer Musiikki Oy toimi mukana yrityksen toiminnassa vielä seuraavat kaksi vuotta.

M & M Viihdepalvelu on täysin suomalainen yritys, joka on toiminut suurimpien elokuva- ja jakeluyhtiöiden edustajana Suomessa jo vuodesta 1991. Kotimaan ainoana alalle erikoistuneena yrityksenä, olemme yhdessä päämiestemme kanssa kehittäneet elokuva- ja musiikkiohjelmiin liittyviä palveluja sekä edustaneet heidän ”julkisia elokuvaoikeuksia (Non-theatrical)” Suomessa.

Tarjoamme asiakasyrityksillemme monipuolista osaamista elokuvien esitysoikeuksien ja lapsiperheiden viihtyvyyden parissa. Tavoitteenamme on tarjota kotimaisille asiakkaillemme korkeatasoisia ja laadukkaita palveluja, ja erilaisia apuvälineitä – aina elokuvien tekijänoikeusasiat kunnolla huomioiden.

Tuotamme ja kehitämme jatkuvasti uutuuksia, jotka tuovat asiakkaittemme toimintaan konkreettista apua ja lisäarvoa kasvavana asiakasuskollisuutena, lisääntyneenä oheispalvelujen käyttönä ja lisämyyntinä.

Suosituimmat tuotteemme ja palvelumme ovat erilaisia elokuvalisenssejä: Elokuvalisenssi – vuosilupa sekä Leffanäytös – elokuvan esityksen kertalupa. Tuotamme myös erittäin suosittuja lasten leikkipaikkoja: Muksunurkka soveltuu esimerkiksi kauppakeskuksiin ja julkisiin tiloihin.