yritys_banner_2

TIETOA YRITYKSESTÄ

M & M Viihdepalvelu Oy – toimintaa jo yli kolmekymmentä vuotta!  

M&M Viihdepalvelu Oy perustettiin 21.12.1990 tehdyllä MBO-, osake- ja liiketoimintakaupalla Fazer Musiikki Oy:n kanssa. Uusi yritys käynnisti toimintansa 1.1.1991.

M & M Viihdepalvelu on täysin suomalainen yritys, joka on toiminut suurimpien elokuva- ja jakeluyhtiöiden edustajana Suomessa jo vuodesta 1991. Ainoana alalle erikoistuneena yrityksenä olemme yhdessä päämiestemme kanssa kehittäneet elokuva- ja musiikkiohjelmiin liittyviä palveluja sekä edustaneet heidän julkisia elokuvaoikeuksia (Non-theatrical) Suomessa.

Tarjoamme asiakasyrityksillemme monipuolista osaamista elokuvien esitysoikeuksien ja lapsiperheiden viihtyvyyden parissa. Tavoitteenamme on tarjota kotimaisille asiakkaillemme korkeatasoisia ja laadukkaita palveluja, ja erilaisia apuvälineitä – elokuvien tekijänoikeusasiat huomioiden.

Tuotamme ja kehitämme jatkuvasti uutuuksia, jotka tuovat asiakkaidemme toimintaan konkreettista apua ja lisäarvoa kasvavana asiakasuskollisuutena, lisääntyneenä oheispalvelujen käyttönä ja lisämyyntinä.

Suosituimmat tuotteemme ja palvelumme ovat erilaisia elokuvalisenssejä: Elokuvalisenssin Vuosilupa sekä Elokuvalisenssin Kertalupa. Tuotamme myös erittäin suosittuja Muksunurkan leikkipaikkoja, jotka soveltuvat mainiosti kauppakeskuksiin ja julkisiin tiloihin.