Vår service

muksunurkka-logo-etu

Muksunurkka är marknadens mest kompakta barnhörna vilken erbjuder föräldrarna möjligheten att sköta sina inköp medan barnen leker.

. Bekanta dig med Muksunurkka produkterna

viihdepalvelu-logo-etu

Elokuvalisenssi är ett enkelt samt tillförlitligt sätt att sköta institutionella rättigheter för film. Redan över 700 nöjda kunder.

Läs mer om Elokuvalisenssi

Vi har lanserat en ny Elokuvalisenssi produkt med vilken man kan streama film från nätet direkt till klassrummet

Bekanta dig med Streamovie

footer-muksunurkka

När barnen trivs, trivs även föräldrarna

Beställ

direkt på nätet

Viihdepalvelu esittää:
Kuukauden elokuva
Katso traileri play-button

Salesman

Kaunis ja kiehtova kuvaus suomalaisen taiteilijan Touko Laaksosen (Pekka Strang) matkasta kansainväliseen menestykseen. Elokuvassa Touko palaa jatkosodasta kotiin synkkään ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta. Itseään ja ystäviään huvittaakseen hän alkaa piirtää lihaksikkaita, vapaita, estottomia ja ylpeitä homomiehiä. Piirrokset ovat Suomessa vaarallisia, joten Touko kätkee ne jopa sisareltaan Kaijalta (Jessica Grabowsky) siitä huolimatta, että sisarukset ovat hyvin läheisiä. Mainostoimistossa työskentelevä Touko rakastuu tanssija Veli Mäkiseen (Lauri Tilkanen), mutta joutuu salaamaan rakkautensa. Veli vannottaa Toukoa etsimään työlleen yleisön ja näin piirrokset kuljettavat Toukon Berliinin kautta Los Angelesiin, jossa hän saa ystäviensä avulla arvostusta taiteelleen. Tom of Finland -taiteilija- nimellä signeeratut teokset saavat suuren suosion ja synnyttävät kansanliikkeen. Elokuva on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017. © Noble Entertainment
OppimateriaaliaKatso traileri
viihdepalvelu

Tusentals filmer

med en licens

elokuvalisenssi-logo
beställ här!

streamovielogo-2

Tillgänglig nu! Beställ här

Nu streamar vi!

Se filmer direkt på nätet