Hei vierailija

STREAMOVIE ON AVATTU

Streamovie on Elokuvalisenssiasiakkaillemme tarkoitettu uusi palvelu, joka tuo maailman tunnetuimmat elokuvat opetustyösi tueksi. Palvelu on alkuvaiheessa kohdistettu kouluille ja oppilaitoksille, mutta pian kaikki elokuvalisenssiasiakkaat saavat sen käyttöönsä.

Streamovie mahdollistaa tuhansien elokuvien esittämisen suoraan internetistä. Tunnetuimmista hittileffoista palkittuihin draamoihin ja indie-tuotantoihin, taustalla samat tuotantoyhtiöt, kuin Elokuvalisenssillä. Opettaja voi valita esitettävän elokuvan netistä kirjautumalla palveluun omilla tunnuksillaan.

Palvelu toimii netin yli sekä PC- että MAC-laitteilla.  Selaimeksi vaaditaan Google Chrome.

Voit lukea palvelusta lisää täältä.

Vain kirjautuneille käyttäjille

Älä tilaa sikaa säkissä - testaa ennakkoon!

Tarjoamme palvelusta kiinnostuneille mahdollisuuden testata palvelua ennen tilausta. Saat käyttöösi koko palvelun, ilman elokuvan toistomahdollisuutta. Täytä lomake alla olevan painikkeen kautta ja lähetämme sinulle tunnukset!

Pyydä testitunnus

Haluatko tilata palvelun?

...No sehän vain onnistuu! Tilaajana voit muutamalla klikkauksella valita esitettävän leffan tuhansien elokuvien joukosta sellaisen, joka inspiroi oppilaita ja alustaa tärkeitä keskusteluja. Valikoimassa on elokuvia kaikista genreistä kaiken ikäisille.

Tilaa STREAMovie