Streamovie info

Hyödynnätkö sinä jo elokuvia opetuksessa?

Oletko jo kuullut uudesta palvelustamme; STREAMoviesta? Voit muutamalla klikkauksella valita esitettävän tuhansien elokuvien joukosta sellaisen, joka inspiroi oppilaita ja alustaa tärkeitä keskusteluja. Valikoimassa on elokuvia kaiken ikäisille.

Paras ilo irti laatuelokuvista

STREAMovie-valikoima koostuu maailman tunnetuimpien tuotantoyhtiöiden elokuvista. Valikoimaa päivitetään jatkuvasti, jotta uusimmat menestyselokuvat ovat käytössänne mahdollisimman nopeasti. STREAMovie-palvelussa näet yhdellä silmäyksellä suosituksemme, kuukauden elokuvat, uutuudet ja klassikot. Ja hakupalvelulla löydät tietyn elokuvan muutamassa sekunissa.

Jaa vinkkejä kollegoillesi

STREAmoviella voit myös jakaa suosikkejasi sähköpostitse, facebookin tai twitterin kautta – kollegoillesi, vinkiksi tai neuvoksi. Merkitse siis suosikkisi ja kirjaa kommenttisi talteen “omalle sivullesi”. Näin saatte palvelusta eniten irti.

Helppokäyttöisyys edellä

STREAMovie -jäsenkouluilla on rajoittamaton oikeus katsella elokuvia, ei hallinto- tai ylläpitokuluja, ja järjestelmä on todella helppo käyttää. Valitset elokuvan ja striimaat sen suoraan oppilaiden nähtäville. Helppoa !

Hinta määräytyy oppilaiden määrän mukaan

STREAMovien hinnoittelu tekee palvelusta entistäkin houkuttelevamman, vain 2 € per oppilas per vuosi. Hintaan sisältyy vapaa elokuvien käyttö koko vuoden ajalle.

Vain Elokuvalisenssiasiakkaille!

Voidaksenne ottaa käyttöön STREAMovie-palvelun, oppilaitoksella tulee olla voimassaoleva Elokuvalisenssin vuosilupa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Sähköpostitse info@viihdepalvelu.com

Puhelimitse 0207 436 700

FAQ – yleisimmät kysymykset ja vastaukset löydät täältä.