LEFFAT VOI NYT STREAMATA SUORAAN NETISTÄ!

STREAMovie ON TÄÄLLÄ!

Streamovie on Elokuvalisenssiasiakkaillemme tarkoitettu uusi palvelu, joka tuo maailman tunnetuimmat elokuvat opetustyösi tueksi. Palvelu on avoinna kouluille ja oppilaitoksille.

Streamovie mahdollistaa tuhansien elokuvien esittämisen suoraan internetistä. Tunnetuimmista hittileffoista palkittuihin draamoihin ja indie-tuotantoihin, taustalla kaikki samat tuotantoyhtiöt, kuin Elokuvalisenssillä. Opettaja voi valita esitettävän elokuvan netistä kirjautumalla palveluun omilla tunnuksillaan. Palvelu toimii sekä PC- että MAC-laitteilla.

Hyödynnätkö sinä jo elokuvia opetuksessa?

Nyt voit muutamalla klikkauksella valita satojen elokuvien tai dokumenttien joukosta juuri sellaisen, joka inspiroi oppilaita ja alustaa tärkeitä keskusteluja. Elokuvat ja dokumentit ovat lapsille ja nuorille luontainen ja helppo tapa oppia. Valikoimissamme on elokuvia kaikista genreistä kaiken ikäisille.

Palvelu on nyt auki!

Tilauksen voit tehdä kätevästi kotisivuillamme ja palvelu on käytettävissäsi saman tien.

Paras ilo irti laatuelokuvista

Valikoima koostuu maailman tunnetuimpien ja suurimpien tuotantoyhtiöiden elokuvista. Valikoimaa päivitetään jatkuvasti ja uusimmat menestyselokuvat ovat asiakkaittemme käytössä mahdollisimman nopeasti. Näet yhdellä silmäyksellä suosituksemme, kuukauden elokuvat, uutuudet ja klassikot. Ja hakupalvelulla löydät juuri oikean elokuvan muutamassa sekunissa.

Jaa vinkkejä kollegoillesi

Streamoviella voit myös jakaa suosikkejasi sähköpostitse, facebookin tai twitterin kautta – esim. kollegoillesi, vinkiksi ja neuvoksi. Merkitse siis suosikkisi ja kirjaa kommenttisi talteen “omalle sivullesi”. Näin saatte palvelusta kaiken irti.

Helppo käyttää

Streamovie-jäsenkouluilla on rajoittamaton oikeus katsella elokuvia jokaisena koulupäivänä 7:00-19:00 välisenä aikana, ei hallinto- tai ylläpitokuluja, ja järjestelmä on todella helppo käyttää.

Hinta määräytyy oppilaiden määrän mukaan

Streamovien hinta määräytyy oppilasmäärän mukaan ja alenee portaittain.
Kysy tarkemmin myynnistämme.

tilaa streamovie tästä

Sähköpostitse info@viihdepalvelu.com
Puhelimitse 0207 436 700
tai www.viihdepalvelu.com

viihdepalvelu

Tuhansia huippuleffoja

yhdellä luvalla

tilaa tästä!

elokuvalisenssi-logo

streamovielogo-2

Tilattavissa nyt! Tilaa tästä

Nyt streamataan!

Katsokaa leffat suoraan netistä!