LEFFAT VOI MYÖS STREAMATA SUORAAN NETISTÄ!

STREAMovie – palvelu

Streamovie on Elokuvalisenssiasiakkaillemme tarkoitettu palvelu, joka tuo maailman tunnetuimmat elokuvat opetustyösi tueksi. Palvelu on tarkoitettu kouluille ja oppilaitoksille.

Streamovie mahdollistaa tuhansien elokuvien esittämisen suoraan internetistä. Tunnetuimmista hittileffoista palkittuihin draamoihin ja indie-tuotantoihin, taustalla kaikki samat tuotantoyhtiöt, kuin Elokuvalisenssillä. Etsimme parhaillaan uutta palvelun tarjoajaa edellisen toimittajan tilalle.

Hyödynnätkö sinä jo elokuvia opetuksessa?

Muutamalla klikkauksella voit valita satojen elokuvien tai dokumenttien joukosta juuri sellaisen, joka inspiroi oppilaita ja alustaa tärkeitä keskusteluja. Elokuvat ja dokumentit ovat lapsille ja nuorille luontainen ja helppo tapa oppia. Valikoimissamme on elokuvia kaikista genreistä kaiken ikäisille.

Paras ilo irti laatuelokuvista

Valikoima koostuu maailman tunnetuimpien ja suurimpien tuotantoyhtiöiden elokuvista. Valikoimaa päivitetään jatkuvasti ja uusimmat menestyselokuvat ovat asiakkaittemme käytössä mahdollisimman nopeasti. Näet yhdellä silmäyksellä suosituksemme, kuukauden elokuvat, uutuudet ja klassikot. Ja hakupalvelulla löydät juuri oikean elokuvan muutamassa sekunissa.

Helppo käyttää

Streamovie-jäsenkouluilla on rajoittamaton oikeus katsella elokuvia jokaisena koulupäivänä 7:00-19:00 välisenä aikana, ei hallinto- tai ylläpitokuluja, ja järjestelmä on todella helppo käyttää.

Kysy tarkemmin myynnistämme.

Sähköpostitse info@viihdepalvelu.com
Puhelimitse 0207 436 700
tai www.viihdepalvelu.com

viihdepalvelu

Tuhansia huippuleffoja

yhdellä luvalla

tilaa tästä!

elokuvalisenssi-logo

streamovielogo-2

Tilattavissa nyt! Tilaa tästä

Nyt streamataan!

Katsokaa leffat suoraan netistä!