Rajamäen uimahalli

Lähtötilanne

Rajamäen uimahalli on huikea hyvänolon keidas Nurmijärvellä. Erilaisten uimakoulujen, vauvauintien, kurssien ja leirien lisäksi talo liikuttaa ihmisiä myös kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla. Lapsia vierailee paljon päivittäin vanhempien seurassa ja loma-aikoina talo täyttyy eri-ikäisistä leiriläisistä. Myös uimahallin kahvio on suosittu tuoreiden, kotimaisten ja monipuolisten liikuntaa ja hyvinvointia tukevien tuotteidensa ansiosta. Mahtava salaattibuffet houkuttelee myös lounaalle.  

Kävimme suunnittelemassa talon henkilökunnan kanssa leikkipaikkaa paikan päällä ja päätimme rakentaa sen keskeiselle paikalle uimahallin kahvioon, jossa lapset saavat leikkiä esimerkiksi ruokailun lomassa.” Näin kertoo asiakaspalvelun esimies Kati Räty. 

Päätös oli kuitenkin hyvä, koska leikkipaikka on saanut paljon kiitosta niin lapsilta kuin vanhemmiltakin. Toteutus on juuri sopivan kokoinen, se on viihtyisä ja sisältää viihdykettä kaiken ikäisille lapsille. Tila on myös erittäin helppo pitää puhtaana.

Ratkaisu

”Muksunurkan tuotteet olivat niin houkuttelevia ja toimivia, että uimahallin omat alkuperäiset suunnitelmat muuttuivat suunnittelun lomassa ajateltua suuremmiksi. Päätös oli kuitenkin hyvä, koska leikkipaikka on saanut paljon kiitosta niin lapsilta kuin vanhemmiltakin. Toteutus on juuri sopivan kokoinen, se on viihtyisä ja sisältää viihdykettä kaiken ikäisille lapsille. Tila on myös erittäin helppo pitää puhtaana.” – Räty jatkaa.

Tämä on seikka, mikä on Muksunurkan päämääristä. Julkisten tilojen leikkivälineistön on oltava sellainen, että se ei vaadi henkilökunnan huomiota ja tuotteiden pyyhkiminen ja puhtaanapito on helppoa. Näin tila on jatkuvasti houkutteleva, siisti ja turvallinen.

Top 20 elokuvat