Kauppakeskus Columbus, Vuosaari

Lähtötilanne

Columbuksessa oli 84m2 liiketila tyhjillään, johon kauppakeskus haki leikkitilatoimittajaa kesällä 2018. Toivottiin noin 0-13-vuotiaille lapsille puuhaa, jossa perheet voivat levähtää ja antaa lasten leikkiä ostosten lomassa. Tila tulee olemaan loistava myös vastapäisessä ravintolassa asioiville perheille, leikkitilan ollessa lähellä.

Kauppakeskuspäällikkö antoi muutoin vapaat kädet suunnitteluun mutta toivoi kuvituksen olevan meriaiheinen. Suunnittelemme ja rakennamme kustomoidusti mittatilaustyönä erilaisia leikkitaloja, jotka voivat sisältää sokkeloita, pientä liukua ja kiipeilyä ja mahdollisuuden mielikuvitusleikkeihin. Lisäksi suuressa tilassa on mahdollisuus huomioida myös vanhemmat, jotka valvovat lasten leikkejä. Vanhemmille suunnitelma sisälsi oman lounge-alueen sohvineen ja kattosomisteineen.

Suunnitelmamme todettiin kaikista tarjoajista parhaaksi ja työhön ryhdyttiin syksyllä. Söpö leikkitalo esittää laivaa, majakkaa tai rantataloa, millaiseksi leikkijä sen mieltää. Kokonaisuutta ympäröi turva-alusta ja turva-alustaa ympäröi lattiatarroituksella toteutettu ajorata. Ajoradalla pääsee kurvailemaan potkuautoilla. Talon edustalla on peuha-alue meriaiheisine leikkityynyineen pienesti vaimentavalla printatulla pehmomatolla, jota reunustaa lattiatarroitus ruutuhyppely-kuviolla.

Toteutimme projektin avaimet käteen- periaatteella eli tilauksen ja käyttöönoton välissä, asiakkaan ei tarvinnut huolehtia mistään. Toivomme kävijöille mukavia leikkihetkiä ja kauppakeskukselle suuri kiitos yhteistyöstä. On hienoa olla mukana luomassa lapsiystävällisempää ympäristöä!

Top 20 elokuvat