Lastenteatterit

Muksunurkan lastenteatterit esittävät parhaat lastenelokuvat kaikenikäisille lapsille!

Uusi Muksunurkka-mediasoitin on näyttöön liitettävä täysin automaattinen ratkaisu lastenelokuvien esittämiseen. Loistava digitaalinen kuvan ja äänen laatu sekä sovitun aikataulun mukaan ohjelmoitavat toiminnot takaavat lapsille parasta viihdettä tauotta koko päivän. Henkilökunta vapautuu omiin työtehtäviinsä, kun mediasoitin käynnistyy, esittää ja vaihtaa elokuvat sekä sammuu automaattisesti. Tämän helpommaksi ei lastenelokuvien esittäminen voi enää tulla.

Muksunurkka-elokuvateatterit tarjoavat ainutlaatuisen tuotevalikoiman kaikenikäisille lapsille suurten elokuvastudioiden parhaimmistosta. Kauttamme hoituvat samalla myös elokuvien julkiset esitysoikeudet. Elokuvat päivitetään automaattisesti kuuden kuukauden välein helposti USB-muistitikulla. Sesonkien mukaan on mahdollista saada myös lisäpäivityksiä. Lisäksi elokuvien väliin voidaan sijoittaa erilaisia ilmoituksia ja mainoskampanjoita.

Muksunurkka-elokuvateattereita on useita eri kokoja ja malleja, jotka voidaan tarvittaessa sijoittaa hyvin pieneenkin tilaan. Kaikissa malleissa elokuvateatterin ytimen muodostaa Muksunurkka-mediasoitin liitettynä joko uuteen tai jo olemassa olevaan näyttöön.

Pete Pilotti -lastenteatterin rakenne mahdollistaa myös asiakkaan omien hahmojen ja/tai logojen toteuttamisen.

Näytetään 3 tulosta