KAIKKI VIIHTYVÄT

KUN MUKSUT VIIHTYVÄT, VANHEMMAT OSTAVAT ENEMMÄN…

KATSO TÄSTÄ, MITEN HELPOSTI MUUTOS TEHDÄÄN

Muksunurkka

– lasten oma minimaailma!

MUKSUNURKKA – LAPSIPERHEET KIITTÄVÄT JA OSTAVAT ENEMMÄN

Muksunurkka toteuttaa viihtyisiä leikkipaikkoja lapsille kaikenkokoisiin tiloihin. Leikkipaikan avulla on helppoa parantaa lapsiasiakkaiden ja vanhempien viihtyvyyttä. Muksunurkalla on valikoimissaan suuri määrä erilaisia tuotteita, joista suunnittelemme tiloihinne ja tarpeisiinne sopivan leikkialueen perheiden ja lapsiasiakkaiden iloksi. Lasten viihtyessä vanhemmat pääsevät asioimaan ja tekemään ostoksia rauhassa ja hyvillä mielin.

LEIKKIPAIKAT SOVELTUVAT KAIKKIALLE

Muksunurkan tuotteet soveltuvat kaikkiin paikkoihin, joissa perheet asioivat – kuten kauppoihin, apteekkeihin, myymälöihin, kuntosaleille, hotelleihin, ravintoloihin, julkisiin tiloihin ja odotustiloihin. Tuotteet ovat hygienisiä ja niiden ylläpito ei sido henkilökuntaa, joten käyttökustannukset ovat todella alhaiset.

KOLME KÄTEVÄÄ PAKETTINURKKAA TAI RÄÄTÄLÖITY KOKONAISUUS

Olemme koonneet laajasta tuotevalikoimastamme valmiiksi kolme esimerkkikokonaisuutta, joiden tilaaminen on helppoa ja toimitus asennuksineen tapahtuu nopeasti. Valitse tarpeisiisi sopivin ja tee tilaus, me teemme kaiken muun. Jos valmiista paketeista ei löydy mieleistä, räätälöimme mielellämme leikkipaikan täysin toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä: info@viihdepalvelu.com tai puhelimitse: 0207 436 700. Tehtyihin leikkipaikkoihin ja tuotteisiin voit tutustua facebook-sivuillamme täällä.

UUTUUS, tulossa kesällä.

Saamme valikoimiimme tyylikkään Pohjoismaiseen maisemaan istuvan Arctic-malliston! Nämä kauniit seinäpelit ja leikkityynyt luovat hienoa tunnelmaan tilaan kuin tilaan. Ja kun perheen pienimmät viihtyvät – aikuiset voivat keskittyä palveluihisi… :)

Tutustu valikoimaan

Täältä löydät muksunurkka-tuotteet

Tutustu valikoimaan ja kokoa oma Muksunurkka

Tutustu valikoimaan