KUN MUKSUT VIIHTYVÄT – AIKUISILLA ON AIKAA TEHDÄ OSTOKSIA
Muksunurkka toteuttaa viihtyisiä leikkipaikkoja lapsille kaikenkokoisiin tiloihin. Leikkipaikan avulla on helppoa parantaa sekä lapsien että vanhempien viihtyvyyttä. Muksunurkalla on valikoimissaan suuri määrä erilaisia tuotteita, joilla voimme suunnitella ja toteuttaa juuri tarpeisiinne sopivan leikkialueen perheen pienimpien iloksi. Lasten viihtyessä vanhemmat pääsevät asioimaan ja tekemään ostoksia rauhassa ja hyvillä mielin.

LEIKKIPAIKAT SOVELTUVAT KAIKKIALLE
Muksunurkan tuotteet soveltuvat kaikkiin paikkoihin, joissa perheet asioivat – kuten kauppoihin, apteekkeihin, myymälöihin, kuntosaleille, hotelleihin, ravintoloihin, julkisiin tiloihin ja odotustiloihin. Tuotteet ovat hygienisiä ja niiden ylläpito ei sido henkilökuntaa, joten käyttökustannukset ovat todella alhaiset.  

KÄTEVÄT VALMISNURKAT TAI RÄÄTÄLÖITY KOKONAISUUS
Olemme koonneet valikoimastamme valmiiksi kolme esimerkkikokonaisuutta, joiden tilaaminen on helppoa ja toimitus asennuksineen tapahtuu nopeasti. Valitse tarpeisiisi sopivin ja tee tilaus, me teemme kaiken muun. Jos valmispaketit eivät palvele tarpeitasi, räätälöimme mielellämme leikkipaikan yksilöllisten toiveittesi mukaisesti. 

Ota yhteyttä: info@viihdepalvelu.com tai puh. 0207 436 700.

Tuotteisiin ja referensseihin voit tutustua myös facebook-sivuillamme.

VALMIIT

MUKSUNURKAT

alk. 70 eur/kk