itis8

MUKSUNURKKA – REFERENSSIT

Itis

Itäkeskuksen lasten leikkiaseman edustalle kaivattiin uudistusta interaktiivisiin peleihin. Itiksessä vierailee yli 17 miljoonaa kävijää vuosittain ja lasten digipelit ovat kovassa käytössä joka päivä. Tila on avara ja vaatii kokonaisuudelta tiettyjä rajauksia. Esimerkiksi korkeuden tulee olla juuri sopiva, jotta näkyvyys säilyy esteettömänä kauppakeskuksen joka suuntaan.

Rajamäen uimahalli

Rajamäen uimahalli on huikea hyvänolon keidas Nurmijärvellä. Erilaisten uimakoulujen, vauvauintien, kurssien ja leirien lisäksi talo liikuttaa ihmisiä myös kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla. Lapsia vierailee paljon päivittäin vanhempien seurassa ja loma-aikoina talo täyttyy eri-ikäisistä leiriläisistä. Myös uimahallin kahvio on suosittu tuoreiden, kotimaisten ja monipuolisten liikuntaa ja hyvinvointia tukevien tuotteidensa ansiosta. Mahtava salaattibuffet houkuttelee myös lounaalle. ”Kävimme suunnittelemassa talon henkilökunnan kanssa leikkipaikkaa paikan päällä ja päätimme rakentaa sen keskeiselle paikalle uimahallin kahvioon, jossa lapset saavat leikkiä esimerkiksi ruokailun lomassa.” Näin kertoo asiakaspalvelun esimies Kati Räty.

Kauppakeskus Columbus, Vuosaari

Columbuksessa oli 84m2 liiketila tyhjillään, johon kauppakeskus haki leikkitilatoimittajaa kesällä 2018. Toivottiin noin 0-13-vuotiaille lapsille puuhaa, jossa perheet voivat levähtää ja antaa lasten leikkiä ostosten lomassa. Tila tulee olemaan loistava myös vastapäisessä ravintolassa asioiville perheille, leikkitilan ollessa lähellä.