ON AIKAA TEHDÄ OSTOKSIA KUN MUKSUT VIIHTYVÄT - AIKUISILLA KYSY VELOITUKSETONTA SUUNNITTELUPALVELUA »

Lasten leikkipaikka – Muksunurkka

Kun muksut viihtyvät, aikuisilla on aikaa tehdä ostoksia

Muksunurkka toteuttaa viihtyisät lasten leikkipaikat kaikenkokoisiin tiloihin. Leikkipaikan avulla on helppoa parantaa sekä lapsien että vanhempien viihtyvyyttä. Muksunurkalla on valikoimissaan suuri määrä erilaisia tuotteita, joilla voimme suunnitella ja toteuttaa juuri tarpeisiinne sopivan leikkialueen perheen pienimpien iloksi. Lasten viihtyessä vanhemmat pääsevät asioimaan ja tekemään ostoksia rauhassa ja hyvillä mielin.

Leikkipaikat soveltuvat kohteeseen kuin kohteeseen

Muksunurkan tuotteet soveltuvat kaikkiin paikkoihin, joissa perheet asioivat – kuten kauppoihin, apteekkeihin, myymälöihin, kuntosaleille, hotelleihin, ravintoloihin, julkisiin tiloihin ja odotustiloihin. Tuotteet ovat hygieenisiä ja niiden ylläpito ei sido henkilökuntaa, joten käyttökustannukset ovat todella alhaiset.

Turvallisesti Muksunurkassa

Tärkein asia on lasten terveys. Hygieniaan panostamalla saadaan vähennettyä myös koko perheen sairasteluja. Muksunurkan tuotteita on mahdollista pitää puhtaina ihan normaaleilla puhdistusvälineillä- ja aineilla. Säännöllinen puhtaanapito parantaa hygieniaa ja pitää pelit ja kalusteet puhtaina ja siistinä myös pandemia-ajan päätyttyä.


Tuotteillemme on mahdollista saada myös katalyysipinnoite, joka tuhoaa viruksia, bakteereja, homeitiöitä ja muita haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Valokatalyysipinnoite on sairaaloista tuttu menetelmä, joka on myrkytön ja vaaraton ihmisille sekä ympäristölle. Pinnoite ei näy eikä tunnu käytössä ja yksi käsittely takaa 12 kuukauden keston. Käsittely on mahdollista tehdä myös vanhoille laitteille. 

Ota yhteyttä: info@viihdepalvelu.com tai puh. 0207 436 700.

Tuotteisiin ja referensseihin voit tutustua myös facebook-sivuillamme.

VALMIIT

MUKSUNURKAT

alk. 70 eur/kk