ON AIKAA TEHDÄ OSTOKSIA KUN MUKSUT VIIHTYVÄT - AIKUISILLA KYSY VELOITUKSETONTA SUUNNITTELUPALVELUA »

Muksunurkka – lasten leikkipaikka

Kun muksut viihtyvät, aikuisilla on aikaa tehdä ostoksia

Muksunurkka toteuttaa viihtyisiä lasten leikkipaikat kaikenkokoisiin tiloihin. Leikkipaikan avulla on helppoa parantaa sekä lapsien että vanhempien viihtyvyyttä. Muksunurkalla on valikoimissaan suuri määrä erilaisia tuotteita, joilla voimme suunnitella ja toteuttaa juuri tarpeisiinne sopivan leikkialueen perheen pienimpien iloksi. Lasten viihtyessä vanhemmat pääsevät asioimaan ja tekemään ostoksia rauhassa ja hyvillä mielin.

Leikkipaikat soveltuvat kohteeseen kuin kohteeseen

Muksunurkan tuotteet soveltuvat kaikkiin paikkoihin, joissa perheet asioivat – kuten kauppoihin, apteekkeihin, myymälöihin, kuntosaleille, hotelleihin, ravintoloihin, julkisiin tiloihin ja odotustiloihin. Tuotteet ovat hygienisiä ja niiden ylläpito ei sido henkilökuntaa, joten käyttökustannukset ovat todella alhaiset.

Antibakteerinen valokatalyysipinnoite saatavilla Muksunurkan tuotteisiin

Tärkein asia on lasten terveys, mutta hygieniaan panostamalla saadaan vähennettyä myös koko perheen sairasteluja. Muksunurkan tuotteisiin on jatkossa saatavilla antibakteerinen valokatalyysipinnoite, jolla pyritään parantamaan hygieniaa ja välttämään tautien leviämistä myös pandemia-ajan päätyttyä.
Katalyysipinnoite tuhoaa viruksia, bakteereja, homeitiöitä ja muita haihtuvia orgaanisia yhdisteitä sekä poistaa epämiellyttäviä hajuja. Valokatalyysipinnoite on sairaaloista tuttu menetelmä, joka on myrkytön ja vaaraton ihmisille sekä ympäristölle. Pinnoite ei näy eikä tunnu käytössä ja yksi käsittely takaa 12 kuukauden keston. Käsittely on mahdollista myös vanhoille laitteille. 

Ota yhteyttä: info@viihdepalvelu.com tai puh. 0207 436 700.

Tuotteisiin ja referensseihin voit tutustua myös facebook-sivuillamme.

VALMIIT

MUKSUNURKAT

alk. 70 eur/kk