Lasten leikkipaikka – Muksunurkka

Kun muksut viihtyvät, aikuisilla on aikaa tehdä ostoksia

Muksunurkka toteuttaa viihtyisät lasten leikkipaikat kaikenkokoisiin tiloihin. Leikkipaikan avulla on helppoa parantaa sekä lapsien että vanhempien viihtyvyyttä. Muksunurkalla on valikoimissaan suuri määrä erilaisia tuotteita, joilla voimme suunnitella ja toteuttaa juuri tarpeisiinne sopivan leikkialueen perheen pienimpien iloksi. Lasten viihtyessä vanhemmat pääsevät asioimaan ja tekemään ostoksia rauhassa ja hyvillä mielin.

Leikkinurkkaus soveltuu kaikkialle

Muksunurkan tuotteet soveltuvat kaikkiin paikkoihin, joissa perheet asioivat – kuten kauppoihin, apteekkeihin, myymälöihin, kuntosaleille, hotelleihin, ravintoloihin, julkisiin tiloihin ja odotustiloihin. Tuotteet ovat hygieenisiä ja niiden ylläpito ei sido henkilökuntaa, joten käyttökustannukset ovat todella alhaiset. Lisäksi valikoimistamme löytyy tuotteita, jotka on helposti “brändättävissä” yritysilmeen tai ketjun graafisten vaatimusten mukaisesti.

Turvallisesti Muksunurkassa

Tärkein asia on lasten terveys. Kaikissa tuotteissamme on huomioitu EU:n mukaiset turvallisuus-standardit. Toimitamme laitteita ja pelejä, joissa ei lapsella ole loukkaantumisvaaraa. Muksunurkan tuotteita on mahdollista pitää puhtaina ihan normaaleilla puhdistusvälineillä- ja aineilla. Säännöllinen puhtaanapito parantaa hygieniaa ja pitää pelit ja kalusteet puhtaina ja siistinä yritysilmeen mukaisesti.

Ota yhteyttä: info@viihdepalvelu.com tai puh. 0207 436 700.

Tuotteisiin ja referensseihin voit tutustua myös facebook-sivuillamme.

VALMIIT

MUKSUNURKAT

alk. 70 eur/kk