karuselli-1

Suunnittelupalvelu

Suunnitellaan yhdessä teille oma Muksunurkka!

Muksunurkan palveluihin kuuluu aina suunnitteluapu. Kerro, millaiseen tilaan haluaisit toteuttaa lasten leikkipaikan ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua luomaan käytettävissä olevaan tilaan juuri toiveidesi mukaisen leikkipaikan.

Kyseessä voi olla pieni yhden seinäpelin leikkinurkkaus tai isompi lasten leikkihuone – tai kaikkea siltä väliltä. Leikkipaikka voidaan myös personoida yrityksen väreihin tai sen seinille voidaan luoda tietty kuvateema – vain mielikuvitus on rajana. Muksunurkka sopii tilaan kuin tilaan!

Teillekin oma Muksunurkka?

Ota yhteyttä ja kerro millainen tila sinulla olisi käytettävissäsi ja mitä haluaisit leikkipaikkaan. Kuulemme mielellämme toiveita yhteydenottovaiheessa ja tulemme sen jälkeen ideoimaan paikanpäälle ja kuvaamme tilan.

Lähetämme sen jälkeen tarjouksen suunnittelukuvin, jossa on ehdotus toteutuksesta aikatauluineen. Muksunurkka toteuttaa leikkipaikan aina avaimet käteen -periaatteella. Räätälöidyn leikkipaikan tilaaminen ja asiakastyytyväisyyden parantaminen ei siis ole koskaan ollut näin helppoa ja miellyttävää. Iloiset lapset ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille sydämenasia!

Kun lapset viihtyvät, aikuisilla on aikaa keskittyä ostoksiin, ruokailuun tai muihin asioihin.