LASTEN OMA ELOKUVATEATTERI ANTAA 
AIKUISILLE AIKAA KESKITTYÄ OSTOKSIIN!

MUKSUNURKAN ELOKUVATEATTERI

Muksunurkka-mediasoitin on näyttöön liitettävä täysin automaattinen ratkaisu, jolla esität helposti suositut elokuvat lapsille – jolloin aikuisten aika vapautuu muihin asioihin. Loistava digitaalinen kuvan ja äänen laatu sekä sovitun aikataulun mukaan ohjelmoitavat toiminnot takaavat lapsille parasta viihdettä tauotta koko päivän. Henkilökunta vapautuu omiin työtehtäviinsä, kun mediasoitin käynnistyy, esittää ja vaihtaa elokuvat sekä sammuu automaattisesti yrityksesi aukioloaikojen mukaisesti. Tämän helpommaksi ei lastenelokuvien esittäminen voi enää tulla!

Lasten suosikkiohjelmat huolettomasti ja vaivattomasti

Muksunurkka lasten elokuvateatterit tarjoavat ainutlaatuisen tuotevalikoiman kaikenikäisille lapsille suurten elokuvastudioiden parhaimmistosta. Kauttamme hoituvat samalla myös elokuvien julkiset esitysoikeudet. Elokuvat päivitetään automaattisesti kuuden kuukauden välein helposti USB-muistitikulla. Sesonkien mukaan on mahdollista saada myös lisäpäivityksiä.

Muksunurkka-elokuvateattereita on useita eri kokoja ja malleja, jotka voidaan tarvittaessa sijoittaa hyvin pieneenkin tilaan. Kaikissa malleissa elokuvateatterin ytimen muodostaa Muksunurkka-mediasoitin liitettynä joko uuteen tai jo olemassa olevaan näyttöön.

Kaikkien lastenteattereiden rakenne mahdollistaa myös asiakkaan omien hahmojen ja/tai logojen käyttämisen yritysilmeen mukaisesti.