Ystävänpäivän elokuvia

 Tilaa Viihdepalvelun Ystävänpäivän elokuvia

Alla Viihdepalvelun suosittelemia elokuvia Ystävänpäivän viettoon.

M&M Viihdepalvelu - Boyhood

Boyhood

Boyhood on elämänmakuinen kasvutarina, joka seuraa Masonin (Ellar Coltrane) varttumista pojasta nuoreksi mieheksi. Ajan kulun voi aistia valkokankaalla ainutlaatuisella tavalla, sillä elokuvaa on kuvattu 12 vuoden ajan (2002-2013) samojen näyttelijöiden kanssa. Poikavuosiin jättävät jälkensä niin vanhemmat, vanhempien uudet puolisot, tytöt, opettajat, pomot, vaaranpaikat, intohimot kuin luovat pyrkimyksetkin. Kaiken keskellä Masonin on löydettävä oma tiensä itse.

M&M Viihdepalvelu - Bridget Jones's Baby

Bridget Jones’s Baby

Nelikymppinen Bridget on jälleen yksin erottuaan Mark Darcysta (Firth) ja päättää keskittyä työhönsä ja vanhoihin ja uusiin ystäviin. Hänen elämänsä saa kuitenkin uuden käänteen, kun hän tapaa Jack-nimisen häikäisevän amerikkalaisen (Dempsey) – ihailijan, joka on kaikessa Darcyn vastakohta. Yllättävien käänteiden seurauksena Bridget huomaa olevansa raskaana, mutta asiassa on yksi pulma: hän voi olla vain 50-prosenttisen varma lapsen isästä.

M&M Viihdepalvelu - About time

About time

21-vuotias Tim kuulee isältään uskomattoman perhesalaisuuden: kaikilla perheen miehillä on kyky elää menneisyytensä uudelleen. Hän voi mennä takaisin menneeseen ja yrittää tehdä asioita toisin saadakseen ne sujumaan täydellisesti. Tim käyttää uutta kykyään voittaakseen kauniin Maryn sydämen. Mutta oikean rakkauden löytäminen on hassun vaikeaa vaikka voi yrittää aina vain uudelleen.

M&M Viihdepalvelu - Kaunotar ja Kulkuri

Kaunotar ja Kulkuri

Kaunottaren ja Kulkurin (1955) romanttinen illallinen Tonyn ravintolan takapihalla on elokuvahistoriaa, kuten koko elokuvakin. Kulkuri on koditon, mutta onnellinen koira, joka on tottunut elämään kaduilla. Kaunotar puolestaan on hemmoteltu rotukoira. Erilaisista lähtökohdista huolimatta heidän välilleen syttyy romanssi, kun he seikkailevat kaukana Kaunottaren turvallisesta kotiympäristöstä. Mutta matka lopulliseen onneen on pitkä.

M&M Viihdepalvelu - Suomi 100 -elokuvat - Tie Pohjoiseen

Koskemattomat

Tositapahtumiin perustuva Koskemattomat on hersyvän lämmin draamakomedia ystävyksistä, joiden ei luulisi edes tuntevan toisiaan. Philippe (François Cluzet) on pyörätuoliin sidottu neliraajahalvaantunut miljonääri, kun taas Driss (Omar Sy), piittaamaton pikkukonna, mieluummin lorvii ja pössyttelee, kuin kantaa vastuuta.

M&M Viihdepalvelu - Suomi 100 -elokuvat - Kuningas Litmanen

The Big Sick

Pakistanilasisyntyinen Kumail Nanjiani (Kumail Nanjiani) ja opiskelijaelämää viettävä Emily Gordon (Zoe Kazan) rakastuvat toisiinsa palavasti, vaikka kulttuurierot hankaloittavatkin suhdetta aika ajoin. Kun Emily sairastuu selittämättömään tautiin, Kumailin on vihdoin pakko kohdata vanhoilliset vanhempansa, perheensä odotukset sekä todelliset tunteensa.

Tutustu muihin elokuviimme

Arkistostamme löydät paljon elokuvia. Tutustu elokuviin ja valitse mielenkiintoisimmat!

Elokuva-arkisto

Tilaa elokuva tai useampi

Voit tilata elokuvan täyttämällä oheisen linkin takaa löytyvän kaavakkeen.

Tilaa lupa

Kysy lisää

Mikäli etsit jotain tiettyä elokuvaa tai sinulla on kysyttävää palvelusta – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

viihdepalvelu

Tuhansia huippuleffoja

yhdellä luvalla

tilaa tästä! elokuvalisenssi-logo