VASTAUKSIA USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN

Julkisena esittämisenä pidetään yleensä kaikkea muuta paitsi lähimmässä perhe- ja ystäväpiirissä tapahtuvaa esittämistä. Tällöin teosten esittämiseen tarvitsee luvan elokuvan oikeudenhaltijoilta tai heitä edustavavalta taholta.

Elokuvien ja dokumenttien esittäminen oppilaitoksessa, nuorisotilassa, kirjastossa tai ip-kerhossa on teoksen julkista käyttöä, joten siihen tarvitsee luvan oikeudenhaltijoilta. Lupa tarvitaan, vaikka elokuvasta esitettäisiin vain lyhyitä, muutaman minuutin tai sekunnin näytteitä.

Suoratoistopalveluissa pätee samat säännöt kuin DVD-levyjen esittämisessä. Mikäli esittäminen tapahtuu julkisessa tilanteessa tai tilanteessa, johon kenellä tahansa voi olla pääsy, siihen tarvitaan erillinen lupa oikeudenhaltijoilta tai heitä edustavalta taholtaan. Mikäli kyseessä on suljettu tilaisuus, kuten ystävien kesken pidetty leffailta, erillistä esityslupaa ei tarvita.

YouTuben käyttöehtojen mukaan YouTuben käyttö on sallittua ainoastaan yksityisessä käytössä.

Elokuvalisenssi-vuosilupa on nimensä mukaisesti tarkoitettu elokuvien jatkuvaan käyttöön tilassanne. Voitte esittää kaikkien, sopimustemme piiriin kuuluvien elokuvayhtiöiden, tuhansia elokuvia, täysin rajattomasti. Lupa on voimassa haluamastanne alkamispäivämäärästä lähtien, vuoden kerrallaan. Lisenssin hallinnointi tai uusiminen ei vaadi mitään toimenpiteitä, vaan se jatkuu tarvittaessa automaattisesti aina vuoden kerrallaan. Elokuvakohtaista raportointia ja katsojamääriin liittyviä rajoituksia ei ole. Soveltuu opetus- ja vapaa-ajan käyttöön.

Elokuvalisenssi-kertalupa mahdollistaa yksittäisen elokuvan julkisen esittämisen tilassasi. Kertalupa on paras vaihtoehto silloin, kun esität elokuvia ainoastaan muutaman kerran vuodessa. Ohjelmisto käsittää tuhansia koti- ja ulkomaisia elokuvia amerikkalaisten ja eurooppalaisten elokuvien tärkeimmiltä maahantuojilta ja tuottajilta. Voit valita mikä tahansa elokuvan sopimustemme piiriin kuuluvien elokuvayhtiöiden ohjelmistosta. Leffanäytös-tuotteemme sopii niin oppilaitoksille, yrityksille kuin yhteisöille. Hinnat alkaen 185,- / elokuva.

Kyllä. Lupamme kattaa myös esittämisen ravintoloissa, hotelleissa, linja-autoissa, junissa, näyttelyissä, messuilla jne. mukaan lukien ulkoilmaesitykset ja vastaavat tapahtumat.

Kyllä. Elokuvalisenssi-kertalupiimme sisältyy joko dvd- tai BluRay- kopio. Tarvittaessa voitte käyttää myös omaa, laillisesta lähteestä, hankkimaanne elokuvakopiota.

Elokuvalisenssi-vuosilupamme idea on, että asiakkaamme voi vapaasti käyttää omia, laillisesta lähteestä (lainaamalla, vuokraamalla, ostamalla) hankkimiaan tallenteita.

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä…

Info@viihdepalvelu.com tai 0207436700