Hyvä leffa toimii - isommallakin porukalla


M&M Viihdepalvelu esittää: Leffanäytös - Tom of Finland

LEFFANÄYTÖS ON VIIHDEPALVELUN UUSI TUOTE

Olemme tuoneet markkinoille aivan uuden tuotteen; Leffanäytöksen. Se mahdollistaa yksittäisen elokuvan julkisen esittämisen yhdellä yksittäisellä luvalla. Edullista, luvallista ja aina yhtä hauskaa. Tai tehokasta, viihdyttävä, opettavaista, romanttista, tunnelmallista, jännittävää, lämmintä, pelottavaa, hauskaa, hervotonta…

Elokuva on monipuolinen ja yllättävän moinikäyttöinen väline mitä erilaisimpien viestien välittämiseen. Voisiko Al Goren ylistetyn dokumentin jatko-osa ”An Inconvenient Sequel: Truth to Power” ( julkaisu 1.1.2018) saada oppilaat ymmärtämään ilmastonmuutosta ja sen vaikuttimia oppikirjoja tehokkaammin? Voisiko kauppakeskuksen seinällä esitettävä uusi Disney-piirretty ”Cars 3” tukea liiketoimintaa, tuoda lisäkauppaa ja saada asiakkaat hyvälle tuulelle? Kun aikuistuville nuorille näyttää vaikuttavan ja paljonpuhuvan elokuvan seksuaalivähemmistöstä, on sekin asia helpompi ymmärtää ja sisäistää ”Tom of Finland”. Entä tunnelmallinen hetki Clark Cablen ja kumppanien seurassa? Se olisi palvelutalossa takuulla menestys. Nuorisotalot, festarit, kauppakeskukset jne. Leffa toimii aina.

Leffanäytös on tähän tarkoitukseen erinomainen ja ainutlaatuinen. Ainoa “ehto” tai rajoitus on, ettei elokuvaan saa myydä erikseen pääsylippuja. Ei sitoumuksia, ei muita kuluja. Tilaisuuden järjestäjän on kuitenkin muistettava huolehtia ikärajavalvonnasta.

Leffanäytös, hinnat alk. 185,-

Lisätiedot info@viihdepalvelu.com tai puhelimitse 0207 436 700

Tilaa nyt!

streamovielogo-2

Tilattavissa nyt! Tilaa tästä

Nyt streamataan

Tsekkaa leffat suoraan netistä!

viihdepalvelu

Tuhansia huippuleffoja

yhdellä luvalla

elokuvalisenssi-logo
tilaa tästä!