BohemianRhapsody

HYVÄ LEFFA TOIMII – ISOMMALLAKIN PORUKALLA

LEFFANÄYTÖS ON VIIHDEPALVELUN UUSI TUOTE!

Olemme tuoneet markkinoille aivan uuden tuotteen; Leffanäytöksen. Se mahdollistaa yksittäisen elokuvan julkisen esittämisen yhdellä yksittäisellä luvalla. Järjestä yrityksessäsi oma ”Leffanäytös” asiakkaille ja sidosrymille oman, valitsemasi, tärkeän teeman mukaan. Edullista, luvallista ja aina yhtä hauskaa. Tai tehokasta, viihdyttävä, opettavaista, romanttista, tunnelmallista, jännittävää, lämmintä, pelottavaa, hervotonta…

Elokuva on monipuolinen ja yllättävän moinikäyttöinen väline mitä erilaisimpien viestien välittämiseen. Voisiko Al Goren ylistetyn dokumentin jatko-osa ”An Inconvenient Sequel: Truth to Power” saada oppilaat ja nuoret ymmärtämään ilmastonmuutosta ja sen vaikuttimia oppikirjoja tehokkaammin? Voisiko kauppakeskuksen seinällä esitettävä uusi Disney-piirretty ”Ihmeperhe 2” tukea liiketoimintaa, tuoda lisäkauppaa ja saada lapsiperheet hyvälle tuulelle? Tunnelmallinen hetki Clark Cablen ja kumppanien seurassa? Se olisi senioreille takuulla menestys. Nuorisotalot, festarit, kauppakeskukset jne. Leffa toimii aina.

Leffanäytös on tähän tarkoitukseen erinomainen ja ainutlaatuinen. Ainoa “ehto” tai rajoitus on, ettei elokuvaan saa myydä erikseen pääsylippuja. Ei sitoumuksia, ei muita kuluja. Tilaisuuden järjestäjän on kuitenkin muistettava huolehtia ikärajavalvonnasta.

Leffanäytös, hinnat alk. 185,-

Lisätiedot info@viihdepalvelu.com tai puhelimitse 0207 436 700