Elokuvalisenssi-vuosilupa

Kuukauden elokuva

Kuukauden elokuva - Elokuvalisenssi-vuosilupa

Myytävät ja vuokrattavat ja dvd:t- BluRay-ja streaming palvelut on tarkoitettu yksityiseen kotikäyttöön. Kotikäyttöön tarkoitettujen elokuvien esittäminen oman kodin ulkopuolella on tekijänoikeuslain mukaan julkista esittämistä. Julkiseen esittämiseen tarvitaan aina erillinen lupa. Esitysluvan myöntää elokuvan tuotantoyhtiö tai tuottajan valtuuttama muu taho.

Elokuvalisenssi- vuosiluvalla voit esittää tuhansia elokuvia amerikkalaisten ja eurooppalaisten elokuvien tärkeimmiltä maahantuojilta ja tuottajilta: : Buena Vista International, Columbia Tristar Pictures, Hollywood Pictures, Paramount Pictures, Pixar, Touchstone Pictures, Scanbox Entertainment, Sony Pictures, Universal Pictures, Walt Disney Pictures ja Warner Bros.

Lupa on helppo hankkia

Elokuvalisenssin vuosilupa on lupa elokuvien oikeudenhaltijoilta eli studioilta ja tuottajilta esittää elokuvia julkisesti. Elokuvat ovat käytettävissä heti Suomen DVD-, BluRay- ja streaming ensi-iltana.

Luvalla voit erikseen määritellyissä tilassa tai paikassa esittää tuhansia elokuvia julkisesti, koko tuotantoyhtiöiden laajalta listalta, niin usein kuin haluat.

Vuosilupa voidaan hankkia myös keskitetysti, oppilaitoksia ja nuorisotoimea sekä esimerkiksi yritysten ravintolaketjutoimintaa koskien. Tällöin tarjoamme mielellämme räätälöidyn keskittämisedun.

Lupa kattaa kaikki DVD-, BluRay- ja Streaming-palvelut, jotka on hankittu laillisesta vähittäismyynti- tai vuokralähteestä Suomessa.

Esitettävän elokuvakopion voi hankkia vapaasti vuokraamalla video- tai internetvuokraamosta, ostamalla liikkeestä, lainaamalla kirjastosta tai tiedustelemalla meiltä.

Lupa on voimassa vuoden kerrallaan halutusta alkamispäivämäärästä. Lisenssihakemuksen käsiteltyämme lähetämme hakijalle lisenssitodistuksen, sopimusehdot ja laskun.

Lisenssin hallinnointi tai uusiminen ei vaadi mitään toimenpiteitä, vaan se jatkuu tarvittaessa automaattisesti.

Ei elokuvakohtaista raportointa eikä katsojamääriin liittyviä rajoituksia.

Soveltuu opetus- ja vapaa-ajan käyttöön.

Elokuvalisenssi- yleislupa on kattavin ja taloudellisin tapa saada tekijänoikeusasiat kuntoon.

Täytä lisenssihakemus täältä ja voit aloittaa esittämisen välittömästi.