Elokuvalisenssi-vuosilupa

Kuukauden elokuva

Kuukauden elokuva - Elokuvalisenssi-vuosilupa

Elokuvien ja dokumenttien julkiseen esittämiseen koulussa tarvitaan aina erillinen lupa. Esitysluvan myöntää elokuvan tuotantoyhtiö tai tuottajan valtuuttama muu taho.
Edustamme Suomessa suurimpia amerikkalaisia ja eurooppalaisia elokuva- ja tuotantoyhtiöitä sekä maahantuojia kuten, Buena Vista International, Columbia Tristar Pictures, Hollywood Pictures, Paramount Pictures, Pixar, Touchstone Pictures, Scanbox Entertainment, Sony Pictures, Universal Pictures, Walt Disney Pictures ja Warner Bros. Elokuvat ovat käytettävissä heti Suomen DVD-, BluRay- ja streaming ensi-iltana.
Elokuvalisenssi-vuosiluvalla helpotamme elokuvien ja dokumenttien opetuskäyttöä kouluissa. Vuosilupa on vaivaton tapa saada tekijänoikeusasiat kuntoon.

Elokuvat ja dokumentit ovat lapsille ja nuorille luontainen ja helppo tapa oppia. Ne havainnollistavat opetusta ja auttavat avaamaan tärkeitä aihealueita. Liikkuva kuva kiinnittää aina lasten ja nuorten huomion. Elokuvalisenssi-vuosiluvalla voidaan vapaasti valita ja esittää tärkeitä osia dokumenteista ja elokuvista laillisin keinoin. Tietokoneet ja tabletit ovat tuoneet median yhä lähemmäs lapsia ja nuoria, mikä lisää medialukutaidon tarvetta esim. koululuokissa. Elokuvalisenssi-vuosiluvan avulla voitte varmistaa, että elokuvien ja dokumenttien osalta täytätte tekijänoikeuslain vaatimukset ja näin voitte käyttää vaikuttavia sekä laadukkaita sisältöjä opetus- ja vapaa-ajankäytössä.

Luvalla voit erikseen määritellyissä tilassa tai paikassa esittää tuhansia elokuvia julkisesti, koko tuotantoyhtiöiden laajalta listalta, niin usein kuin haluat.

Vuosilupa voidaan hankkia myös keskitetysti, koko kunnan oppilaitoksia ja nuorisotoimea tai esim. koko ravintolaketjua koskien. Tällöin tarjoamme mielellämme räätälöidyn keskittämisedun.

Lupa kattaa kaikki DVD-, BluRay- ja Streaming-palvelut ja elokuvakopiot, jotka on hankittu laillisesta vähittäismyynti- tai vuokralähteestä Suomessa.

Lupa on voimassa vuoden kerrallaan halutusta alkamispäivämäärästä. Lisenssihakemuksen käsiteltyämme lähetämme hakijalle esityspaikkakohtaisen lisenssitodistuksen, sopimusehdot ja laskun.

Lisenssin hallinnointi tai uusiminen ei vaadi mitään toimenpiteitä, vaan se jatkuu tarvittaessa automaattisesti.

Ei elokuvakohtaista raportointa eikä katsojamääriin liittyviä rajoituksia, koska olemme neuvotelleet edustamiemme elokuvayhtiöiden kanssa helpon tekijänoikeuskorvauksen menettelytavan.

Soveltuu opetus- ja vapaa-ajan käyttöön.

Täytä lisenssihakemus täältä ja voit aloittaa esittämisen välittömästi.

Elokuvalisenssi- yleislupa on kattavin, helpoin ja taloudellisin tapa saada tekijänoikeusasiat kuntoon.