Tuhansia elokuvia yhdellä luvalla

Tutustu tarjontaan

Käy katsomassa vuokrattavissa olevat elokuvamme täältä. Mikäli etsimääsi elokuvaa ei löydy valikoimasta, ota meihin yhteyttä.

Arkistoon

Kuukauden elokuva

Kuukauden elokuva - Elokuvalisenssi

Elokuvan taikaa

Elokuvalisenssi on lupa esittää julkisesti tuhansia elokuvia maailman suurimmilta elokuvayhtiöiltä. Yksi lupa vuodeksi tai lupa per esitettävä elokuva. Sinun valinta. Kaikki elokuvat ovat katsottavissa elokuvan Suomen DVD-, BluRay- ja streaming ensi-iltana!

Valikoimissamme on tuhansia elokuvia klassikoista piirrettyihin, ja tähtiä Matt Damonista Jaska Jokuseen ja Julia Robertsista Minni Hiireen. Anna elokuvien viihdyttää ja inspiroida sekä alustaa tärkeitä keskusteluja!

Lue lisää:

Yksi lupa, tuhansia elokuvia

Myytävät ja vuokrattavat DVD- ja BluRay-elokuvat sekä kuluttajille suunnatut Streaming-palvelut on tarkoitettu vain yksityiseen kotikäyttöön. Elokuvien esittäminen oman kodin ulkopuolella on tekijänoikeuslain mukaan julkista esittämistä. Ja siihen tarvitaan aina asianmukainen lupa. Esitysluvan myöntää elokuvan tuotantoyhtiö tai tuottajan valtuuttama muu taho.

Elokuvalisenssi -yleislupa kattaa tuhansia DVD- ja BluRay-elokuvia tai streaming-palvelun kautta esitettäviä elokuvia Hollywoodin tärkeimmiltä elokuvatuottajilta ja eurooppalaisten elokuvien maahantuojilta. Kaikki alla olevien elokuvayhtiöiden ohjelmistot ovat vapaasti käytettävissänne yhdellä luvalla koko sopimuskauden ajan.

Buena Vista International

Columbia Tristar Pictures

Hollywood Pictures

Paramount Pictures

Pixar

Touchstone Pictures

Scanbox Entertainment

Sony Pictures

Universal Pictures

Walt Disney Pictures

Warner Bros.

Elokuvakasvatus on lasten ja nuorten etuoikeus

Mediakasvatusseuran jäsenenä olemme mukana edistämässä lasten ja nuorten media-ja elokuvakasvatusta.  Helpotamme elokuvien käyttöä opetusvälineenä ja vapaa-ajan käytössä tarjoamalla helpon ratkaisun elokuvien esittämiseen huomioimalla myös tärkeät tekijänoikeusasiat. Elokuvakasvatusta voit hyödyntää valmiiksi suunnitellulla opetusmateriaalilla osoitteessa www.koulukino.fi

Valitse käyttöönne sopivin vaihtoehto

Elokuvalisenssi -vuosilupa on lupa elokuvien tuotantoyhtiöiden ja tuottajien myöntämä lupa esittää elokuvia julkisesti. Lupa oikeuttaa koulut ja oppilaitokset, yhteisöt, laitokset, yritykset jne. esittämään sopimuksemme piiriin kuuluvien tuotanto- ja elokuvayhtiöiden elokuvia vapaasti ilman erillistä raportointia tai hallinnointia. Lupa kattaa kaikki laillisista vähittäismyynti- tai vuokralähteistä hankitut elokuvat Suomessa. Lupa on voimassa vuoden kerrallaan siitä päivämäärästä, kun haluatte sen alkavan. Elokuvalisenssi-vuosilupa on kattavin ja taloudellisin tapa hoitaa tekijänoikeusasiat kuntoon.

Vuosiluvan lisäksi vaihtoehtona on elokuvakohtainen esityslupa, joka soveltuu yhden yksittäisen elokuvan julkiseen esittämiseen. Elokuvakohtainen esityslupa oikeuttaa esittämään erikseen nimettyjä elokuvia esityspaikoissa, joissa on tarve esittää muutamia elokuvia satunnaisesti vuoden aikana. 

Luvat on erittäin helppo hankkia soittamalla meille numeroon 0207 436 700 tai täyttämällä toimialakohtainen lisenssihakemus sivustollamme. Lisenssitodistuksen elokuvien julkiseen esittämiseen toimitamme teille postitse.

Lisätietoja elokuvalisenssistä:

puhelin 0207 436 700 tai
sähköposti info@viihdepalvelu.com

Katso lisää: