Elokuvalisenssi

Elokuvalisenssi

Elokuva on elämys, joka kokoaa ihmiset yhteen ja toimii erinomaisena keskustelunavaajana. Esimerkiksi ajankohtainen dokumentti avaa silmiä ja kielenkantoja niin oppilaitoksissa, nuorisotiloissa kuin hoitokodeissakin. Parhaimmillaan elokuvat ja dokumentit ovat niiden kyvyssä käsitellä asioita useista näkökulmista, sekä herättää tunteita katsojassa.

Elokuvien ja dokumenttien julkiseen esittämiseen tarvitaan aina erillinen lupa. Esitysluvan
myöntää elokuvan tuotantoyhtiö tai tuottajan valtuuttama muu taho. Elokuvalisenssi edustaa
suurimpia kansainvälisiä elokuva- ja tuotantoyhtiöitä Suomessa.

Esitysluvillamme huolehdit vaivattomasti elokuvaesityksen tekijänoikeuksista ja laillisesta
toteutumisesta. Tarjolla on tuhansia huippuelokuvia alan suurimpien tuotantoyhtiöiden valikoimasta.

ELOKUVALISENSSI -VUOSILUPA. YKSI LUPA, TUHANSIA ELOKUVIA

Vuosiluvalla hyödynnät elokuvia ja dokumentteja opetus- ja kasvatuskäytössä tai esität elokuvia esim. palvelukotien, sairaaloiden, nuorisotalojen tiloissa. Vuosiluvalla näytät yhdellä maksulla tuhansia elokuvia ilman rajoitteita ja raportointia. Lue lisää:

Elokuvalisenssi – Vuosilupa.

LEFFANÄYTÖS – SUOSIO ON TAATTU!

Elokuvakohtainen esityslupa tai Leffanäytös, kuten me itse sanomme, soveltuu yksittäisen elokuvan julkiseen esittämiseen tilaisuudesta tai tilasta riippumatta. Lue lisää: 

Leffanäytös – elokuvakohtainen esityslupa.

Viihdepalvelu ylpeänä esittää:


KATSO TRAILERI!
KUUKAUDEN
ELOKUVA!
Erityiset on uusi lempeän huumorin värittämä draama kansainväliseksi hitiksi nousseen Koskemattomat -elokuvan tekijöiltä. Bruno (Vincent Cassel) huolehtii vaikeasti autistisista, Malik (Reda Kateb) työskentelee hankalista oloista kotoisin olevien nuorten kanssa. Heidän aatemaailmansa ja taustansa ovat täysin erilaiset, mutta kun Malikin eksyneet sielut pääsevät auttamaan Brunon hoidossa olevia, uusia maailmoita avautuu kaikille. Kuten Koskemattomat, myös Erityiset on tositapahtumiin perustuva tarina ystävyyden merkityksestä. […] Lue lisää »