PAREMPAA KATSOEN VIELÄKIN LUVALLA KATSO TIETOISKUT »

ELOKUVASTA ON MONEKSI
Elokuva on elämys, joka kokoaa ihmiset yhteen ja toimii erinomaisena keskustelunavaajana. Esimerkiksi ajankohtainen dokumentti avaa silmiä ja kielenkantoja niin oppilaitoksissa, nuorisotiloissa kuin hoitokodeissakin. Parhaimmillaan elokuvat ja dokumentit ovat niiden kyvyssä käsitellä asioita useista näkökulmista, sekä herättää tunteita katsojassa.

Elokuvien ja dokumenttien julkiseen esittämiseen tarvitaan aina erillinen lupa. Esitysluvan
myöntää elokuvan tuotantoyhtiö tai tuottajan valtuuttama muu taho. Elokuvalisenssi edustaa
suurimpia kansainvälisiä elokuva- ja tuotantoyhtiöitä Suomessa.

Esitysluvillamme huolehdit vaivattomasti elokuvaesityksen tekijänoikeuksista ja laillisesta
toteutumisesta. Tarjolla on tuhansia huippuelokuvia alan suurimpien tuotantoyhtiöiden valikoimasta.

ELOKUVALISENSSI -VUOSILUPA. YKSI LUPA, TUHANSIA ELOKUVIA
Vuosiluvalla hyödynnät elokuvia ja dokumentteja opetus- ja kasvatuskäytössä tai esität elokuvia esim. palvelukotien, sairaaloiden, nuorisotalojen tiloissa. Vuosiluvalla näytät yhdellä maksulla tuhansia elokuvia ilman rajoitteita ja raportointia. Lue lisää: Elokuvalisenssi – Vuosilupa.

LEFFANÄYTÖS – SUOSIO ON TAATTU!
Elokuvakohtainen esityslupa tai Leffanäytös, kuten me itse sanomme, soveltuu yksittäisen elokuvan julkiseen esittämiseen tilaisuudesta tai tilasta riippumatta. Lue lisää: Leffanäytös – elokuvakohtainen esityslupa.

Viihdepalvelu ylpeänä esittää:

Ensi lauantaina klo 21.00. Vapaa pääsy!


KATSO TRAILERI!
KUUKAUDEN
ELOKUVA!
Kun teini-ikäiset veljekset Iikka ja Aaro Kajastus (ääninä Riku Nieminen ja Henri Piispanen) saavat yllättäen mahdollisuuden viettää vielä yhden päivän edesmenneen isänsä kanssa, he lähtevät suorittamaan eriskummallista tehtävää Aaron päheällä Guinevere-pakettiautolla. Jokaisen kunnon seikkailun tapaan matkan varrelle osuu taikaloitsuja, arvoituksellisia karttoja, ylittämättömiä esteitä ja mielikuvituksen rajat rikkovia löytöjä. Jos ei oteta huomioon matkalla vaanivia vaarallisia kirouksia, päivästä on luvassa todellinen seikkailu, […] Lue lisää »