PAREMPAA KATSOEN VIELÄKIN LUVALLA KATSO TIETOISKUT »

ELOKUVASTA ON MONEKSI – YKSI LUPA, TUHANSIA ELOKUVIA
Elokuva on elämys, joka kokoaa ihmiset yhteen ja toimii erinomaisena keskustelunavaajana. Esimerkiksi ajankohtainen dokumentti avaa silmiä ja kielenkantoja niin oppilaitoksissa, nuorisotiloissa kuin kahviloissa ja ravintoloissakin! Elokuvan voit valita maailman suurimpien tuotantoyhtiöiden valtavista valikoimista. Elokuvalisenssillä esität sen huolehtien samalla tekijänoikeuksista. 

Elokuvien ja dokumenttien julkiseen esittämiseen tarvitaan aina erillinen lupa. Esitysluvan myöntää elokuvan tuotantoyhtiö tai tuottajan valtuuttama muu taho. Me edustamme suurimpia amerikkalaisia ja eurooppalaisia elokuva- ja tuotantoyhtiöitä Suomessa. Elokuvalisenssi on vaivaton tapa huolehtia tekijänoikeuksista. 

ELOKUVALISENSSI -VUOSILUPA 
Vuosiluvalla voit hyödyntää elokuvia ja dokumentteja muun muassa opetuskäytössä. Digitalisaatio tuo median oppilaiden arkeen, mikä lisää medialukutaidon tarvetta, opetuksen tueksi on tarjolla runsaasti opetusmateriaaleja ym. Kysy lisää ja tilaa tästä. 

LEFFANÄYTÖS – SUOSIO ON TAATTU!
Elokuvakohtainen esityslupa tai Leffanäytös, kuten me itse sanomme, soveltuu yksittäisen elokuvan julkiseen esittämiseen. Ainoa rajoite on, ettei näytöksestä saa periä erillistä pääsymaksua. Kysy lisää ja tilaa tästä. 

Lisätietoja Elokuvalisenssistä täällä.

Kulloon yläaste ylpeänä esittää:

Ensi lauantaina klo 21.00. Vapaa pääsy!


KATSO TRAILERI!
KUUKAUDEN
ELOKUVA!
Toiminnantäyteinen koko perheen vauhtikeffa, jossa tuttu jengi (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart ja Karen Gillan) johdattaa katsojan tutkimattomiin maailmoihin ja uusiin seikkailuihin. Eväitä elokuvaelämyksen purkamiseen täältä. Seikkailu, 118min @ Columbia Pictures Lue lisää »