Elokuvalisenssi

Elokuvalisenssi

Elokuvalisenssi edustaa suurimpia kansainvälisiä elokuva- ja tuotantoyhtiöitä Suomessa. Elokuvien ja dokumenttien julkiseen esittämiseen tarvitaan aina erillinen lupa. Esitysluvan myöntää elokuvan tuotantoyhtiö tai tuottajan valtuuttama muu taho, kuten Elokuvalisenssi

Esitysluvillamme huolehdit vaivattomasti elokuvaesityksen tekijänoikeuksista ja laillisesta
toteutumisesta. Tarjolla on tuhansia huippuelokuvia alan suurimpien tuotantoyhtiöiden valikoimasta.

Elokuva on elämys, joka kokoaa ihmiset yhteen ja toimii erinomaisena keskustelunavaajana. Esimerkiksi ajankohtainen dokumentti avaa aihetta niin oppilaitoksissa, nuorisotiloissa kuin hoitokodeissakin. Parhaimmillaan elokuvat ja dokumentit ovat niiden kyvyssä käsitellä asioita useista näkökulmista, sekä tunteiden herättämisessä katsojassa.

 

Vuosilupa – Esitä yhdellä luvalla tuhansia elokuvia koko vuoden ajan ilman raportointia ja rajoitteita

Vuosiluvalla hyödynnät elokuvia ja dokumentteja opetus- ja kasvatuskäytössä tai esität elokuvia esim. palvelukotien, sairaaloiden tai nuorisotalojen tiloissa. Vuosiluvalla näytät yhdellä maksulla tuhansia edustamiamme elokuvia ilman raportointia. 

 

Kertalupa yksittäisen elokuvaesityksen järjestämiseen

Kertalupa soveltuu yksittäisen elokuvan julkiseen esittämiseen tilaisuudesta tai tilasta riippumatta. 

 

Uusi elokuvakasvatuspalvelu opetuksen ja mediakasvatuksen tueksi

Oletko sinä hyödyntänyt elokuvaa opetusvälineenä? Sen lisäksi että elokuvilla voidaan palkita oppilaita hyvin sujuneesta kouluarjesta, ovat ne erinomainen keino avartaa nuorten maailmankuvaa ja syventää heille opetettavia aineita.

 

Meiltä luvat myös ulkoilma- ja drive-in-esityksiin

Ulkoilmaelokuva- ja drive-in-esitysten suosio on kasvanut hurjasti maailmalla viime vuosien aikana. Lumoava elokuvaesitys ulkotiloissa on ainutlaatuinen kokemus ja toimii tapahtuman vetonaulana tai osana muuta ohjelmaa. Elokuvan avulla tarjoat elämyksiä kaupunkilaisille ja kuntalaisille, luot lisäarvoa yrityksen kanta-asiakkaille tai toteutat ikimuistoisen asiakastapahtuman.

 

Etkö löytänyt etsimääsi?

 Jos et löytänyt etsimääsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä niin selvitetään voimmeko olla avuksi!