Tuhansia elokuvia yhdellä luvalla

Tutustu tarjontaan

Käy katsomassa hyllyssämme löytyvät elokuvakopiot täältä. Mikäli etsimääsi elokuvaa ei löydy valikoimasta, ota yhteyttä niin hankimme sinulle elokuvakopion toivomastasi elokuvasta.

Arkistoon

Kuukauden elokuva

Kuukauden elokuva - Elokuvalisenssi

Elokuvan taikaa – tehosta opetusta

Elokuvalisenssi on lupa esittää julkisesti tuhansia elokuvia maailman suurimmilta elokuvayhtiöiltä. Yksi lupa vuodeksi tai lupa per esitettävä elokuva. Sinun valinta. Kaikki elokuvat ovat katsottavissa elokuvan Suomen DVD-, BluRay- ja suoratoistopalveluiden ensi-iltana!  Anna elokuvien viihdyttää ja inspiroida sekä alustaa tärkeitä keskusteluja! Lue lisää:

Yksi lupa, tuhansia elokuvia

Elokuvien ja dokumenttien julkiseen esittämiseen tarvitaan aina erillinen lupa. Esitysluvan myöntää elokuvan tuotantoyhtiö tai tuottajan valtuuttama muu taho. Me edustamme suurimpia amerikkalaisia ja eurooppalaisia elokuva- ja tuotantoyhtiöitä Suomessa. Elokuvalisenssillä helpotamme elokuvien ja dokumenttien opetus- ja vapaa-ajan käyttöä esimerkiksi kouluissa ja nuorisotiloissa. Lisenssimme on vaivaton tapa saada tekijänoikeusasiat kuntoon. Elokuvalisenssi -yleislupa kattaa tuhansia DVD- ja BluRay-elokuvia tai eri suoratoistopalveluiden kautta esitettäviä elokuvia Hollywoodin tärkeimmiltä elokuvatuottajilta ja eurooppalaisten elokuvien maahantuojilta. Kaikki alla olevien elokuvayhtiöiden ohjelmistot ovat vapaasti käytettävissänne yhdellä luvalla koko sopimuskauden ajan.

 • Buena Vista International
 • Columbia Pictures
 • DreamWorks Animation
 • Hollywood Pictures
 • Lucas Film
 • Marvell Studios
 • Paramount Pictures
 • Pixar
 • Touchstone Pictures
 • Scanbox Entertainment
 • Sony Pictures
 • Universal Pictures
 • Walt Disney Pictures
 • Warner Bros.

Elokuvakasvatus on lasten ja nuorten etuoikeus

Mediakasvatusseuran jäsenenä olemme mukana edistämässä lasten ja nuorten media-ja elokuvakasvatusta.  Helpotamme elokuvien käyttöä opetusvälineenä ja vapaa-ajan käytössä tarjoamalla helpon ratkaisun elokuvien esittämiseen huomioimalla myös tärkeät tekijänoikeusasiat. Elokuvakasvatusta voit hyödyntää valmiiksi suunnitellulla opetusmateriaalilla osoitteessa www.koulukino.fi

Valitse käyttöönne sopivin vaihtoehto

 1. Elokuvalisenssi -vuosilupa on lupa elokuvien tuotantoyhtiöiden ja tuottajien myöntämä lupa esittää elokuvia julkisesti. Lupa oikeuttaa koulut ja oppilaitokset, yhteisöt, laitokset, yritykset jne. esittämään sopimuksemme piiriin kuuluvien tuotanto- ja elokuvayhtiöiden elokuvia vapaasti ilman erillistä raportointia tai hallinnointia. Lupa kattaa kaikki laillisista vähittäismyynti- tai vuokralähteistä hankitut elokuvat Suomessa. Lupa on voimassa vuoden kerrallaan siitä päivämäärästä, kun haluatte sen alkavan. Elokuvalisenssi-vuosilupa on kattavin ja taloudellisin tapa hoitaa tekijänoikeusasiat kuntoon.
 2. Elokuvakohtainen esityslupa soveltuu nimensä mukaisesti yhden yksittäisen elokuvan julkiseen esittämiseen. Elokuvakohtainen esityslupa oikeuttaa esittämään erikseen nimettyjä elokuvia esityspaikoissa, joissa on tarve esittää muutamia elokuvia satunnaisesti vuoden aikana.

Luvat on erittäin helppo hankkia soittamalla meille numeroon 0207 436 700 tai täyttämällä toimialakohtainen lisenssihakemus sivustollamme. Lisenssitodistuksen elokuvien julkiseen esittämiseen toimitamme teille postitse.

Lisätietoja elokuvalisenssistä:

puhelin 0207 436 700 tai
sähköposti info@viihdepalvelu.com

Tutustu lisää:

 1. Elokuvalisenssi- vuosilupa
 2. Elokuvakohtainen esityslupa