Kaikki viihteelle!

Kaikki viihteelle!

Kaikki viihteelle!

Kaikki viihteelle!

Kaikki viihteelle!

Kaikki viihteelle!

Tuhansia elokuvia yhdellä luvalla

Tutustu tarjontaan

Käy katsomassa vuokrattavissa olevat elokuvamme täältä. Mikäli etsimääsi elokuvaa ei löydy valikoimasta, ota meihin yhteyttä.

Arkistoon

Kuukauden elokuva

Kuukauden elokuva - Elokuvalisenssi

Elokuvan taikaa

Elokuva viihdyttää ja vie irti arjesta. Lukuisat tilanteet muuttuvat viihtyisäksi rentoutumistuokioksi hyvän leffan parissa. Elokuva inspiroi oppilaita sekä alustaa tärkeitä keskusteluja. Edustamme maailman suurimpien elokuvayhtiöiden julkisia esitysoikeuksia Suomessa. Valikoimassamme on tuhansia elokuvia klassikoista piirrettyihin, ja tähtiä Matt Damonista Jaska Jokuseen ja Julia Robertsista Minni Hiireen. Kaikki elokuvat ovat käytettävissänne elokuvan Suomen DVD-ensi-iltana! Ohjelmistomme käyttö merkitsee yrityksille ja yhteisöille selvää palvelutason parantumista ja viihtyvyyttä unohtamatta tärkeitä tekijänoikeusasioita. Lue lisää:

Tuhansia elokuvia laillisesti yhdellä luvalla

Myytävät ja vuokrattavat DVD- ja BluRay-elokuvat sekä kuluttajille suunnatut Streaming-palvelut on tarkoitettu vain yksityiseen kotikäyttöön. Elokuvien esittäminen oman kodin ulkopuolella on tekijänoikeuslain mukaan julkista esittämistä. Ja siihen tarvitaan aina asianmukainen lupa. Esitysluvan myöntää elokuvan tuotantoyhtiö tai tuottajan valtuuttama muu taho. Elokuvalisenssi -yleislupa kattaa tuhansia DVD- ja BluRay-elokuvia Hollywoodin tärkeimmiltä elokuvatuottajilta ja eurooppalaisten sekä pohjoismaalaisten elokuvien maahantuojilta, kuten Buena Vista International, Columbia Tristar Pictures, Hollywood Pictures, Paramount Pictures, Pixar, Touchstone Pictures, Scanbox Entertainment, Sony Pictures, Universal Pictures, Walt Disney Pictures ja Warner Bros.

Elokuvakasvatus on lasten ja nuorten etuoikeus

Mediakasvatusseuran jäsenenä olemme mukana edistämässä tärkeää asiaa osana kasvavaa joukkoa. Olemme mukana viemässä mediakasvatusta eteenpäin käytännön tasolla, kansallisesti ja kansainvälisesti. Helpotamme elokuvien käyttöä asiakasryhmissämme huomioimalla tekijänoikeudet ja tarjoamalla helpon ratkaisun asian hoitamiseksi. Elokuvakasvatusta voitte hyödyntää teille valmiiksi suunnitellulla opetusmateriaalilla osoitteessa www.koulukino.fi

Yllättävän helppoa!

Elokuvalisenssi -vuosilupa on lupa elokuvien tuotantoyhtiöiden ja tuottajien myöntämä lupa esittää elokuvia julkisesti. Lupa oikeuttaa koulut ja oppilaitokset, yhteisöt, laitokset, yritykset jne. esittämään sopimuksemme piiriin kuuluvien tuotantoyhtiöiden elokuvia vapaasti ilman erillistä raportointia tai hallinnointia. Lupa kattaa kaikki laillisista vähittäismyynti- tai vuokralähteistä hankitut elokuvat Suomessa. Lupa on voimassa vuoden kerrallaan siitä päivämäärästä, kun haluatte sen alkavan. Lupa on erittäin helppo hankkia soittamalla meille numeroon 0207 436 700 tai täyttämällä toimialakohtainen lisenssihakemus sivustollamme. Lisenssitodistuksen elokuvien julkiseen esittämiseen toimitamme teille postitse. Elokuvalisenssi -yleislupa on kattavin ja taloudellisin tapa hoitaa tekijänoikeusasiat kuntoon!

Lisätietoja elokuvalisenssistä:

puhelin 0207 436 700 tai
sähköposti info@elokuvalisenssi.fi

Katso lisää: