Blogi: Elokuvalisenssin verkkopalvelu paranee entisestään 

 

Elokuvalisenssin verkkopalvelu paranee entisestään alkusyksystä 

Syksyllä 2021 lanseeraamamme Elokuvalisenssin verkkopalvelu on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjäkunnaltaan, joka koostuu paljolti opetus- ja nuorisotyössä toimivista ihmisistä. Iloksemme palvelun käyttäjämäärä on lisääntynyt ensimmäisen vuotensa aikana tasaiseen tahtiin. Olethan sinäkin jo tutustunut tähän erinomaiseen palveluun, joka auttaa hyödyntämään elokuvaa opetusvälineenä?

Elokuvalisenssin Verkkopalvelu tukee elokuvan hyödyntämistä opetusvälineenä

Elokuvalisenssin verkkopalvelu on kehitetty palvelemaan erityisesti opetusalan ammattilaisia, jotka hyödyntävät elokuvaa niin opetettavan aiheen elävöittämisessä kuin vastapainona normaalille koulutyölle. Ensinnäkin elokuvan avulla voidaan ilmentää opetettavaa aihetta, vaikkapa jotain historiallista aikakautta, aivan erityisellä tavalla. Toisekseen tapaa moni opettaja esittää luokalleen elokuvia myös lukukausien lopussa, jolloin elokuvaesityksellä on viihteellisempi merkitys. 

Opetettavaa teemaa tukevan ja tietylle ikäryhmälle soveltuvan elokuvan etsiminen vie kuitenkin työaikaa, mikä voi monelle opettajalle olla haaste. Elokuvalisenssin verkkopalvelu on kehitetty nimenomaan helpottamaan opettajan arkea: palvelusta löytyy lukemattomien elokuvien esittelyt, ja hakutoiminnon avulla on helppo löytää ideoita tiettyyn teemaan soveltuvista elokuvista. Palvelu kokoaa esittelyt suuresta määrästä elokuvia sekä linkit elokuvaa käsitteleviin oppimateriaaleihin, mikä auttaa oppituntien suunnittelussa. Elokuvalisenssin verkkopalvelun voisi nähdä näin myös säästävän opettajan työaikaa.

Elokuvalisenssin Verkkopalvelu ja Vuosilupa kulkevat käsi kädessä

Tiesithän, että elokuvan julkinen esittäminen vaatii aina tekijänoikeuslakiin perustuvan esitysluvan? M&M Viihdepalvelulta saat esitysluvat tuhansille huippuelokuville, ja etenkin Elokuvalisenssin Vuosilupa tekee tekijänoikeuksien huomioimisen vaivattomaksi, sillä voit tällä yhdellä ja ainoalla esitysluvalla esittää tuhansia elokuvia rajattomasti vuoden ajan. Kaikki Elokuvalisenssin verkkopalvelussa esitellyt elokuvat ovat esitettävissä tarjoamallamme Elokuvalisenssin Vuosiluvalla. 

Kohti entistä parempaa käyttäjäkokemusta

Vaikka M&M Viihdepalvelun Elokuvalisenssin verkkopalvelu on saanutkin käyttäjiltään runsaasti kiitosta, jatkamme ahkerasti sen kehittämistä. 

Tässä tietoa Elokuvalisenssin verkkopalvelun uudistuksista syksyllä 2022:

• Palvelua voi käyttää ilman rekisteröitymistä
 Palvelun sisältämien elokuvaesittelyjen määrä tulee kasvamaan 

 Palvelusta tulee sujuvampi ja nopeampi

Tulevaisuudessa etsimme ratkaisuja elokuvien digitaalisten kopioiden saatavuuden takaamiseksi

Asiakastyytyväisyys on meille kaiken perusta

Olemme kiitollisia käyttäjiltä tähän asti saamastamme palautteesta ja kehitysehdotuksista Elokuvalisenssin verkkopalvelun suhteen. Mikäli haluaisit antaa meille kehitysehdotuksia, ole yhteydessä meihin.

Top 20 elokuvat