KAIKKI VIIHTYVÄT

KUN MUKSUT VIIHTYVÄT, ASIAKKAATKIN VIIHTYVÄT

KATSO TÄSTÄ, MITEN NURKKA MUUTTUU VIIHTEEN TYYSSIJAKSI

Muksunurkka

– lasten oma minimaailma!

MUKSUNURKKA – LASTEN LEMPIPAIKKA

Muksunurkka toteuttaa viihtyisiä sisäleikkipaikkoja lapsille kaikenkokoisiin tiloihin. Leikkipaikan avulla on helppoa parantaa lapsiasiakkaiden ja vanhempien viihtyvyyttä. Muksunurkalla on valikoimissaan suuri määrä erilaisia tuotteita, joista suunnittelemme tiloihinne ja tarpeisiinne sopivan leikkialueen perheiden ja lapsiasiakkaiden iloksi. Lasten viihtyessä vanhemmat pääsevät asioimaan ja tekemään ostoksia rauhassa ja hyvillä mielin.

LEIKKIPAIKAT SOVELTUVAT KAIKKIALLE

Muksunurkan tuotteet soveltuvat kaikkiin paikkoihin, joissa perheet asioivat – kuten kauppoihin, apteekkeihin, myymälöihin, kuntosaleille, hotelleihin, ravintoloihin, julkisiin tiloihin ja odotustiloihin. Tuotteet eivät myöskään sido henkilökuntaa, joten käyttökustannukset ovat todella alhaiset.

KOLME KÄTEVÄÄ PAKETTINURKKAA

Olemme koonneet laajasta tuotevalikoimastamme valmiiksi kolme kokonaisuutta, joiden tilaaminen on helppoa ja toimitus asennuksineen tapahtuu nopeasti. Valitse tarpeisiisi sopivin ja tee tilaus, me teemme kaiken muun. Jos valmiista paketeista ei löydy mieleistä, räätälöimme mielellämme leikkipaikan täysin toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä: info@viihdepalvelu.com tai puhelimitse: 0207 436 700. Tehtyihin leikkipaikkoihin ja tuotteisiin voit tutustua facebook-sivuillamme täällä.

Täältä löydät muksunurkka-tuotteet

Tutustu valikoimaan
ja kokoa oma
Muksunurkka

tästä!