Elokuvakohtainen esityslupa

Tutustu tarjontaan

Käy katsomassa vuokrattavissa olevat elokuvamme täältä. Mikäli etsimääsi elokuvaa ei löydy valikoimasta, ota meihin yhteyttä.

Arkistoon

Kuukauden elokuva

Kuukauden elokuva - Elokuvakohtainen esityslupa

Elokuvakohtainen esityslupa soveltuu nimensä mukaisesti yksittäisten elokuvien julkiseen esittämiseen. Lupa oikeuttaa esittämään erikseen nimettyjä elokuvia esityspaikoissa, joissa on tarve esittää elokuvia satunnaisesti vuoden aikana. Tilaisuuteen ei saa olla erillistä pääsymaksua. Ohjelmistomme käsittää tuhansia koti- ja ulkomaisia elokuvia amerikkalaisten, eurooppalaisten sekä pohjoismaisten elokuvien tärkeimmiltä maahantuojilta ja tuottajilta: Buena Vista International, Cinema Mondo, Columbia Tristar Pictures, Hollywood Pictures, Paramount Pictures, Pixar, Touchstone Pictures, Scanbox Entertainment, SF-Film, Sony Pictures, Universal Pictures, VL-Media, Walt Disney Pictures ja Warner Bros. Tuotanto- ja maahantuojayhtiöittäin tarkastamme jokaisen elokuvan julkiset esitysoikeudet aina erikseen.

Asiakaskohderyhmiämme ovat mm:

  • Koulut ja oppilaitokset
  • Nuorisotilat, kuntosalit, elokuvakerhot
  • Hotellit ja hostellit, leirintäalueet, mökkikylät
  • Ravintolat, kahvilat, baarit, pubit
  • Kauppakeskukset, lasten leikkinurkkaukset
  • Sairaalat, lääkäriasemat, hammaslääkärit, kirjastot, vankilat
  • Junat, linja-autot, laivat, taksit
  • Näyttelyt, festivaalit, museot
  • Ulkoilmanäytökset

Hinnat alk. 185,- + alv 24%

Tuhansia elokuvia helposti ja laillisesti !

Kauttamme on saatavilla tuhansia edustamiemme elokuva- ja maahantuontiyhtiöiden elokuvia dvd- ja BluRay kopioina. Elokuvat ovat käytettävissä heti Suomen DVD- ja BluRay-ensi-iltana. Ei erillistä raportointia eikä kävijämäärään pohjautuvia rajoituksia.

Elokuvakohtainen elokuvavalikoimamme on nähtävissä elokuva-arkistossamme. ”Elokuva-arkistomme” on täysin suuntaa-antava. Esillä ovat elokuvat, jotka löytyvät suoraan hyllystämme. Kauttamme löytyy lisäksi tuhansia muita elokuvia elokuva- ja tuotantoyhtiölistamme mukaisesti. Mikäli etsimäänne elokuvaa ei arkistostamme löydy, voitte tiedustella sitä meiltä erikseen. Hankimme mielellämme elokuvakopion teitä varten. Mikäli Teillä on käytettävissä laillisesta lähteestä hankittu, oma elokuvakopio, niin myös sen käyttö yhdessä toimittamamme esityslupatodistuksen kanssa onnistuu mainiosti. Soittakaa meille numeroon 0207 436 700 tai täyttäkää elokuvakohtainen hakemuslomake tästä. Vahvistamme välittömästi elokuvan esitysoikeuden  ja elokuvakopio toimitetaan teille postitse 2-6 päivää ennen toivomaanne esityspäivää. Sovitun esitysajan jälkeen elokuvakopio palautetaan meille takaisin, M&M Viihdepalvelu Oy, Mesikukantie 16, 01300 VANTAA.

Lisätietoja elokuvakohtaisesta esitysluvasta, puhelimitse 0207 436 700 tai sähköpostitse info@viihdepalvelu.com